Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Mások verse

Cikkek

Pálos Rozita

2013.07.15

Pálos Rozita versei nagyon töredékesen vannak jelen az interneten, pedig lenyűgözőek, s érdemes volna másoknak is ismerni a Költőnőt. Így hát gyűjtésbe fogunk! :) Ha találsz egyet, oszd meg kérlek hozzászólásban, a vers végén forrással ellátva - lehetőleg minden verset külön hozzászólásban osszunk meg, hogy lehessen őket egyesével kommentálni, ha valaki szeretné. Köszönöm!

Khlorikë

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Mások verse | Hozzászólások: 11

Zsófi

2013.08.13

Mit mondhatnék?.. :) Köszönöm Zsófinak, hogy megosztotta velem a verseit, és hogy engedte magát rábeszélni, hogy tegye meg ezt másokkal is. :) 
Nagyon szeretem ezeket a furcsa-különös érzeteket, hangulatokat, amiket csak Ő, s a versei hordoznak. Senki másnál nem éreztem még ezt.
Én valahogy úgy vagyok vele, hogy nem megérteni próbálom őket, inkább magamba fogadom az érzetüket, s ízlelgetem őket. Jól eső szeretet árad belőlük. Átalakítják a szívemet. Ezt is köszönöm Neked. :)

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Mások verse | Hozzászólások: 0

Zsófi - 2. kötet

2015.02.16

:) "Rendszerint van egy, akit igazán szeretünk. Aki a legkedvesebb. Lelkünkhöz közel álló. Olyan titok ez, melyet nem szabad bolygatni. A szeretet mélyebben van. Tudatnál, akaratnál, vágynál, képzeletnél, társadalmi elvárásnál mélyebben. A szeretet nem kötelesség, nem feladat. Nem józan ésszel, akarattal, kényszerrel előidézhető állapot. A szeretet: a szabadság jegyében áll."
/Müller Péter/

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Mások verse | Hozzászólások: 0