Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

2013.09.18.

Meg akarod változtatni a világot? :) Változtasd meg ÖNMAGAD! Változtass meg az életeden mindent, ami nem tetszik rajta!


Betegnek érzed magad? Élj egészségesen! Hagyd el a húst, menj ki a friss levegőre, kapcsold ki a TV-t, olvass olyan könyveket, amelyek felemelik a Lelkedet, végezz fizikai munkát, a szellemi energiáidat pedig kösd le tanulással! :) Annyi csodálatos, érdekes dolog van még, amiről nem tudsz eleget!.. Tölts minőségi időt a szeretteiddel!

Kevés a pénz? Vajon tényleg szükséged van mindenre, amit általában megveszel? Miért fontos még egy cipő, még egy táska, még egy pénztárca, még egy mobil, még egy autó? Gondold át, mit miért veszel, s ami nem fontos, hagyd el.

Nagy a környezetszennyezés? Szemetes a környék, ahol laksz? Ne dobd el a szemetet. Szedd fel más után bátran, ne érezd megalázónak. Ne kiabálj rá arra, aki eldobja, csak vedd fel szeretettel. :) Ő még nem tudja, hogy lehet másképp is. Majd rájön. Adj időt Neki. Szállj ki az autódból és menj gyalog. SÉTÁLJ! :) Biciklizz! Ettől leszel formás! :) S végre lesz lehetőséged észrevenni a világot magad körül.

Magányos vagy? Ma hány emberre mosolyogtál rá az utcán ok nélkül? Vajon észreveszed, ha más magányos? Oda mersz lépni Hozzá? Ma talán elfordul, holnap visszamosolyog! :) 
Beszéltél ma már Istennel? Talán itt az ideje.

 

Tudom, nem tetszik a világ. Zajos, bántó, fájdalmas, sokszor sértő, mert idegenek kioktatják egymást az utcán vagy itt az interneten. Vond ki magad ezekből. Vond ki magad abból a szűrőből, amelyet Rád erőltetnek a médián keresztül. Sokkal több minden történik, mint amire felhívják a figyelmed.. és sokszor egész más dolgok a fontosak, mint amiről beszélnek. 

Tudom, kevésnek tűnik, amit ajánlok: hogy változtasd meg Önmagad.. de hidd el, egy világ rejtőzik benne! A TE világod. 

Ajánlom a filmet szeretettel és megerősítésképpen! :)
(Gyönyörű Zöld - La Belle Verte, 1996)

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.