Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

2013.08.02.

2013.08.02

 

Minden ember életében eljön a pillanat, amikor meghal bennünk valami, s egy új dolog születik. "Talán el kell engedned azt, aki voltál, hogy azzá válj, akivé leszel." - mondja Carrie Bradshaw is a Szex és New York c. sorozatban. :)

A gyász sokszor elborít mindent. Ilyenkor kihívás hinni a feltámadásban. A két állapot közti vákuumot pedig nehéz elviselni.
De már hoztál egy döntést. Ez jó! Már elrugaszkodtál. Most élvezni kell a repülés szabadságát.

Engedd, hogy fájjon. Engedd meg magadnak a kétkedést, de ne hagyd, hogy felemésszen bármelyik is.
Mert igenis kell sírni, talán zokogni is a fájdalomtól, hiszen hozzá tartozik. Ebből rajzolódik ki, hogy valójában mennyit ért az a régi dolog, személy, állapot. De őrizz meg magadban egy  biztos eszméletet, mely mint egy kötél, kiemel e fájdalom mélységéből. 

Ne felejts el hinni a Gondviselésben, hogy az űr helyére mindig valami új költözik. Hagyj teret álmaid megvalósulásnak. Hagyd megtörténni a dolgokat.

 

S így vagyok én most. A múltam kileheli lelkét, s elkezdődik valami új, melynek még csak szelét érzem, s ezért még oly kevés!.. De hiszem, mert minden idegszálammal tudom, hogy így vagy úgy, de magával fog ragadni valami hatalmas és jóságos erő, melyre rábízhatom egész tökéletlen kis lényemet.

 

Énekeljünk valamit....... :)

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.